LET OP!
Tot 11 augustus zijn wij met vakantie. Bestellingen zullen op 12 augustus verzonden worden.

Hoe zend ik een pakketje retour?

Voldoet het pakketje of een product niet aan uw verwachtingen, of wordt het door PostNL te laat geleverd? Dan kunt u het uiteraard altijd terug sturen. 

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, zonder opgaaf van redenen, uw pakketje retour zenden. U krijgt dan uiterlijk binnen 28 dagen het volledige bedrag van uw bestelling retour op uw bankrekening of Paypal account, dus ook de verzendkosten. Maar let op: de PostNL-kosten voor het retour zenden (bij een pakketje €7,25) zijn altijd voor uw eigen rekening!. Dit geldt ook voor pakketjes die door u geweigerd worden. Deze kosten worden in mindering gebracht op de retourbetaling.

Stuurt u slechtseen deel van uw bestelling terug dan krijgt u het bedrag van deze producten teruggestort op uw rekening. Bij retourneren betaalt u dus alleen de kosten van de retourzending.

 

U kunt het pakketje in de originele verpakking (of een andere stevige doos) zenden naar:

MLwebshops
Annastraat 39
6161GW Geleen (Nederland)
 
 
Voor zakelijke klanten geldt dat, indien er voor grote aantallen een speciale prijs is afgesproken, de producten alleen worden geretourneerd na uitrukkelijke toestemming van de verkoper.