Over MLwebshops

Het begon met een gek idee over een bijzonder feest. Dat zat al jarenlang in Sonja’s hoofd. De versiering die ze wilde hebben was in de gewone winkels niet te krijgen, ook in de webwinkels had ze geen succes.Uiteindelijk heeft ze deze in de VS besteld. Dat moet toch ook in Nederland kunnen?

Marc raakte via zijn werk als Intenetmanager verslingert aan het bereiken van een optimale gebruikservaring online en zo effectief mogelijke websites. 

Ze besloten deze passies te verenigen in een eigen bedrijf. MLwebshops is in 2008 gestart met de verkoop van stijlvolle feestartikelen en feestversiering vanuit Geleen. We proberen hierin een breed en bijzonder assortiment te voeren tegen aantrekkelijke prijzen. Een van onze kernwaarden is dat de klant de service dient te krijgen die we zelf ook verwachten als we een aankoop doen. Dit leidt tot vele leuke klantreacties waar we trots op zijn en ons de drive geeft om op deze wijze door te gaan.

Inmiddels is het aantal webwinkels stabiel gegroeid en maken de volgende shops onderdeel uit van MLwebshops:

 

Met duizenden klanten zijn wij inmiddels een van de grotere feestwinkels van Nederland en België, ieder jaar investeren we met plezier vele uren in onderzoek en doorontwikkeling om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hierdoor hebben we een bijzonder assortiment versiering, feestartikelen, decoratie en feestversiering voor geboorte, communie, huwelijk, trouwen, verjaardag, kinderfeestjes en themafeesten. Helemaal op uw smaak afgestemd. Sinds april 2017 hebben wij een stap genomen om ons nog verder te kunnen ontwikkelen. We zijn nu de trotse eigenaren van een feestwinkel aan de Annastraat 39 te Geleen Sittard. U kunt hier terecht voor al onze feestversiering, maar ook voor ballon decoraties zoals, ballonpilaren, ballonbogen, ballonkado enz.

Indien u iets mist in ons assortiment of u tips heeft om onze dienstverlening verder te verbeteren horen wij dit uiteraard graag.

Sonja en Marc Ypeij 

 

MLwebshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Maastricht onder nummer 14107170.